image
image
Hakkımızda

Ege Zeolit Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Ege Zeolit Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, zeolit madeninin işlenmesi ve değerlendirilmesi konusunda uzmanlaşmış, kalite ve standartlarda tam güveni sağlamış genç ve dinamik bir şirkettir. Çağımızın çevresel felaketlerine karşı duyarlılıkla hareket eden firma, çevreci bir madeni gerek yurt içinde gerekse uluslararası pazarda tanıtarak ve ihraç ederek önemli bir misyon üstlenmiştir.

Ege Zeolit Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, genç ve dinamik ekibiyle, çağın gereksinimlerine uygun çevreci çözümler sunmayı, Klinoptilolit madenini insanlığın hizmetine sunmayı ve bu alanda lider bir konum elde etmeyi hedeflemektedir.

Zeolitler ve Kullanım Alanları

yem katkı
EGE ZEOLİT
Clinomin Yem Katkı
Clinomin Yem Katkısı birçok hayvancılık sektöründe kullanılmak üzere özel olarak üretilmiştir.
toprak düzenleyici
EGE ZEOLİT
Ege Toprak Düzenleyici
Ege Toprak düzenleyici %100 Doğal Zeolit Klinoptilolitten üretilmiştir.
tavuk altlığı
EGE ZEOLİT
Ege Tavuk Altlığı
Ege tavuk altlığı, tavuk yetiştiricilerine doğal, hijyenik, ve çevre dostu bir çözüm sunar.
kedi kumu
EGE ZEOLİT
Kedi Kumu
Doğal zeolit klinoptilolitten üretilen, %100 doğal ve çevre dostu kedi kumu. Kimyasal katkı içermez, sağlıklı ve güvenlidir.
Bigadia Akvaryum Filtre Malzemesi
EGE ZEOLİT
Akvaryum Filtre Malzemesi
Bigadia filtre malzemesi kimyasal içermez. Doğal bir mineral olan bu filtre malzemesi çevre dostu bir tercihtir.
atıksu malzemesi
EGE ZEOLİT
Atıksu Arıtma Malzemesi
Endüstriyel Atıksu Arıtma Malzemesi yenilenebilir bir malzemedir. Ve sürdürülebilir atık su arıtma çözümlerinde tercih edilir.
atık su tesisi

Sanayi Atık Su Arıtma Filtre Malzemesi

Bigadia dogal filtre malzemesi kullanıldığı ortamdaki istenmeyen atik elementleri yüksek iyon degisimi kapasitesiyele , yapısında bulunan milyonlarca mikro kanallarına hapsederek atık suyu filtre eder .

Bigadia dogal filtre malzemeleri atik su icerisinde bulunan ağır metal katyonları ( cr ,fe ,zn ,cu, ) yapısındaki gözeneklerin icerisine girmesi ile su yüzeyinde arınmasını saglar . Çöp stok alanlarındaki sızan suların icerdigi amonyak , bio ,koi gibi cevreye zararli ve kötü koku oluşumunu degerlerini büyük oranda düşürür .Atık sular arsenik gibi kullanım alanı geniş (boya sanayi, silah sanayi v.b.

Çim Saha Alan Uygulamaları

Zeolitler yeni çim sahalar oluşturulurken veya mevcut çim sahaların ıslahında başarı ile kullanılmaktadır. Çim sahalar oluşturulurken toprağın havalandırılması aşamasında çimin köklerinin bulunacağı derinliğe maksimum miktarda zeolit karıştırılır.

Mevcut çim sahalarda ise daha ince tanecikli zeolit yüzeyden uygulanır. Uygulanan bu zeolit çimlerin köklerinde biriktikçe toprağa ilave edilen besi maddelerinin daha etken kullanımını sağlamaya başlar.Topraktaki azot ve potasyumun suyla yıkanarak uzaklaştırılması azalır ve topraktaki suyun çimin kök bölgesinde birikmesi ve besi maddelerinin kontrollü salınımı sağlanır

cim saha
tavuk altlığı

Ege Tavuk Altlığı

EGE Tavuk altligini tavuklarin yemesi halinde hayvanlarda hicbir zarari olmadigi gibi daha fazla kilo almalarini saglar.

Tavuk altligi olarak kullandiginiz Ege Tavuk Altligini tarlanizda gübre olarak kullanmaniz halinde en verimli ürünü alacaksiniz.Tavuk altigimiz yemlerden kaynaklanan tuzu emer ve tarlada kullanilmasinda topragin Ph sini uzun yillar dengeleyerek toprak kalitesini ciddi anlamda yükseltir.Tarlaya uygulamadaki doz asimlarinda hicbir sekilde ürünü yakmaz.

Hayvan diskilarindan ve idrarlarindan bulunduklari ahirlarda kaynaklanan amonyak kokusunu emerek yok edip Amonyaktan olusabilecek hastaliklari engeller.

Ege Zeolit

Güncel Yazılar

image